Premium Plus Boudoirshoot exclusive

'exclusive' voor jou...

de volle 100% gaan voor jouw boudoir avontuur!...


Ik weet dat je dit superleuk gaat vinden, en dat je (diep van binnen) al net zo enthousiast bent als ik!
Boost je zelfvertrouwen

Heb je ooit gedroomd van een ervaring die je niet alleen prachtig vastlegt, maar je ook een enorme boost aan zelfvertrouwen geeft?

Laat me je meenemen naar de magische wereld van boudoirfotografie met mij, Ron Alblas, die als je persoonlijke boudoir expert in Vlaanderen,
jouw unieke persoonlijkheid perfect in beeld brengt.
Na méér dan 25 jaar boudoir/glamour en naaktfotografie, durf ik heel voorzichtig de 'expert'-stempel te gebruiken. Dat is zeker niet arrogant bedoeld, er zijn er gewoon maar weinig die zoveel járen ervaring hebben als ik.
Dat is natuurlijk wel heel leuk maar wat veel belangrijker is...dat helpt ook jou enorm!
Je kunt namelijk leunen op die jarenlange ervaring en inzichten. Dus je mag op je gemak zijn, want het mooi gaat worden.

Jij op je mooist!...door

Speciaal voor jou

Premium Plus Boudoirshoot exclusive

° Individuele Boudoirshoot 2uur
Premium Plus (normaal 349,-)

° Gratis Stylingtips en Moodboardtips
(normaal 75,-)

° Gratis Luxe Fotoboek
(normaal 155,-)

° Extra Boudoir Fotosessie
(normaal 197,-)

° inclusief 6 tot 8 lingeriewissels

° coaching en continu begeleiding

° best of-selectie volledig gecorrigeerd

° professioneel nabewerkt waar nodig

Totale waarde: €775,-

Aanbiedingsprijs:(geldig tot 30 juni) 399,-


Dit vond Shelly ervan...

" ...boudoir shoot bij Ron is... wat boudoir ís (of toch zou moeten zijn). Je bent wie je bent, met of zonder kleding. Het is maar juist welke wensen je hebt en hoe wil je jezelf terugzien... je wordt meegenomen in de beleving van boudoir. Ron vertelt ook duidelijk wat er allemaal zal gebeuren. Je wordt direct een heel stuk gerustgesteld, heel wat stress minder. Dan had ik echt geen enkele ervaring maar geholpen door Ron ging dat super. "
Het was spannend bij aanvang maar eindigde met een onverwachte knipoog naar playboy :-)

Dit vond Marijke ervan...

"Voel je de vrouw die je bent en wil zijn". Ik denk nog steeds met een heel fijn gevoel terug aan mijn shoot bij Ron. Ik voelde me zo op mijn gemak en alles gebeurde op mijn eigen tempo. De foto's zijn heel geslaagd en het was een prachtige ervaring mezelf te ontdekken voor de camera.

Dank je Ron, om me de vrouw te laten zijn die ik ben.

Dit vond Eveline ervan...

"Een meerwaarde aan een boudoir shoot bij Ron is het kennismakingsgesprek met hem over wat is boudoir, welke wensen heb je zelf, hoe wil je jezelf zien. Tijdens het gesprek wordt je meegenomen in de mogelijkheden van boudoir en wat het allemaal inhoudt. Ron vertelt ook duidelijk wat er allemaal zal gebeuren, welke installaties er allemaal nodig zijn. Je wordt direct een heel stuk gerustgesteld, heel wat stress minder. Dan de shoot zelf, ikzelf had geen ervaring met poses aannemen. Je wordt echt wel geholpen door Ron hierdoor. "
Het was een aangename, leuke ervaring en zeker ook voor mij een positieve nood is het extra zelfvertrouwen die de shoot mij heeft gegeven.

Dit vond Daisy ervan...

Een nieuwe maar heerlijke ervaring erbij. Ik vond naar de fotostudio rijden echt spannend. Maar eenmaal binnen was dat snel over. Fijne begeleiding tijdens het maken van de foto's! Ik vond het al bij al een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Dankjewel voor de mooie foto's! Ook namens m'n partner :-)

Dit vond Vicky ervan...

""Ik kijk terug op een leuke shoot bij Ron Alblas. Met zijn deskundigheid stuurt hij goed aan tot de perfecte pose en dit in combinatie met zijn creativiteit resulteert de shoot in een geslaagd eindresultaat. Ron gaf ook voldoende aandacht voor wat ik zelf voor ogen had. Kortom een topervaring!"
Bedankt voor opnieuw een geslaagde ervaring, erg leuk om de evolutie te zien in alle shoots! Vicky

Dit vond Maxime ervan...

Het was een totaal nieuwe ervaring voor mij. Ik vond het zeker spannend maar Ron heeft mij van in het begin op mijn gemak gesteld. Ik ben zeer goed begeleid geweest tijdens het maken van de foto's! De resultaten zijn prachtig. Ik vond het een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost.

Ik vond het een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost.

Dit vond Nathalie ervan...

"Het was voor mij een allereerste ervaring voor de lens. Ik was eerst wat onwennig, maar Ron stelde me snel op mijn gemak. "
Het werd een leuke shoot en het resultaat mag er echt wel wezen!
Thanks! Nathalie

Dit vond Magda ervan...

Vond het aanvankelijk vrij spannend want dit was mijn 1ste ervaring met boudoirfotografie. Door je professionele houding en uitleg over het verloop van de shoot kon mijn moment op een ontspannen manier verlopen. Er werd aandacht besteed aan wat ik in gedachten had en samen met jou creativiteit werden er heel wat mooie artistieke foto's gemaakt.

Het eindresultaat mag er zijn! Mijn man en ikzelf zijn heel tevreden. Bedankt Ron!

Dit vond Melissa ervan...

Ron is heel goed in sturen en uitleg geven, waardoor ik perfect wist wat ik moest doen. Ik heb me geen seconde ongemakkelijk gevoeld tijdens de shoot. Het resultaat deed me stralen en veel zelfzekerder voelen over mijn lichaam.
Heel blij dat ik het gedaan heb en dat ik voor Ron gekozen heb!

Dit vond Valerie ervan...

De ervaring tijdens de fotoshoot; Super!!
Ik voelde mij op mijn gemak. Ik kreeg duidelijke uitleg.
De resultaten: Wauw, Super!! Ben ik dat?
Ik deed de shoot samen met een vriendin en zou dat zeker nog eens doen, zeker en vast!

Het boost je zelfvertrouwen op!! Soms is het echt zoeken naar de juiste fotograaf. Ik vond Ron via social media, echt een kei!

Dit vond Hanne ervan...

Ik wou je nog eens bedanken voor de shoot gisteren! Ik vond het een hele unieke ervaring die inderdaad (tegen al mijn verwachtingen van mijzelf dan), heel vlot en helemaal in een professionele en relaxerende sfeer

Alvast heel erg bedankt voor deze kans, een boost voor mezelf:-)
Ik heb inmiddels mijn album thuis en nog extra een mooie canvas besteld :-)

Dit vond Karen ervan...

Super bedankt om me te helpen om dit item van mijn bucket-list aan te vinken. Ik vond het een hele leuke ervaring! Ik ben echt heel blij met de resultaten van de shoot!

Dankjewel voor de mooie grote foto ook!!!! Ik ben er heel blij mee, groetjes Karen!

Dit vond Lynn ervan...

Ik wou al lang iets doen met mijn gitaren maar wist niet waar te gaan.
Een vriendin was heel enthousiast over Ron en zei dat ik dat zeker doen moest.
En daar heb ik geen spijt van. Echt heel tof en professioneel!
Groetjes van Lynn
en nog eens bedankt voor de prachtige ervaring van de fotoshoot! .
ik hoop nogeens een zo'n shoot te kunnen doen!

Dit vond Stefanie ervan...

Ik kreeg een cadeaubon voor een shoot bij Ron Alblas. Na een korte mailing werd er snel een datum geprikt en ook al werd er meteen gevraagd welke richting de foto's uit mochten eventueel voorbeelden gevraagd en ook een foto van jezelf zodat hij ook wist wie hij voor zich ging hebben. Eenmaal aangekomen werd je meteen op je op je gemak gesteld. De shoot was aangenaam Ron gaf goeie aanwijzingen en was zeer professioneel. Ik voelde me comfortabel waardoor je net dat tikje meer durft te geven van jezelf. Met als resultaat een stapeltje prachtige foto's waar de puntjes waar ik me onzeker over voelde niet eens zichtbaar waren. mvg Stefanie

Dit vond Chelsea ervan...

Dikke merci voor de mooie foto's! Ik vond het een hele beleving die inderdaad mijn wensen volledig heeft beantwoord. Knusse studio... professionele sfeer... en met al de aanwijzingen was ik bijna direct op mn gemak!

Nogmaals heel erg bedankt!

Dit vond Melissa ervan...

Super bedankt voor de foto's!
Ik ben echt heel blij met de resultaten van de shoot! Snel de keuzes maken voor mijn album!

Dankjewel Ron!

Dit vond Charlotte ervan...

Ik wou al lang zoiets doen en met wat zoekwerk bij Ron terechtgekomen. Ik ben er zelfs 2x geweest voor een shoot.
Zelfs voor iemand die aan zichzelf twijfelt is dit een boost voor het zelfvertrouwen.
Was spannend afwachten na de shoot, maar de resulaten zijn in 1 woord 'subliem'.
ik hoop in de nabije toekomst nogeens een shoot te kunnen doen!