FAQs & Reviews

Dit vond Melissa ervan...

"Melissa won de Valentijn-actie 2023"

Ik ben met gezonde stress binnen deze mooie kans ingestapt, nooit denkende dat ik zo'n fantastische wedstrijd zou winnen. Ik werd al heel snel op m'n gemak gesteld door de uitleg die je gaf en de manier van werken waardoor ik al snel dat kleine stapje verder durfde te gaan.

Bedankt voor de prachtige foto's! Mijn vriend en ik zijn er dol op!!


Dit vond Shelly ervan...

" ...boudoir shoot bij Ron is... wat boudoir is (of toch zou moeten zijn). Je bent wie je bent, met of zonder kleding. Het is maar juist welke wensen je hebt en hoe wil je jezelf terugzien... je wordt meegenomen in de beleving van boudoir. Ron vertelt ook duidelijk wat er allemaal zal gebeuren. Je wordt direct een heel stuk gerustgesteld, heel wat stress minder. Dan had ik echt geen enkele ervaring maar geholpen door Ron ging dat super. "
Het was spannend bij aanvang maar eindigde met een onverwachte knipoog naar playboy :-)

Dit vond Marijke ervan...

"Voel je de vrouw die je bent en wil zijn". Ik denk nog steeds met een heel fijn gevoel terug aan mijn shoot bij Ron. Ik voelde me zo op mijn gemak en alles gebeurde op mijn eigen tempo. De foto's zijn heel geslaagd en het was een prachtige ervaring mezelf te ontdekken voor de camera.

Dank je Ron, om me de vrouw te laten zijn die ik ben.

Dit vond Eveline ervan...

"Een meerwaarde aan een boudoir shoot bij Ron is het kennismakingsgesprek met hem over wat is boudoir, welke wensen heb je zelf, hoe wil je jezelf zien. Tijdens het gesprek wordt je meegenomen in de mogelijkheden van boudoir en wat het allemaal inhoudt. Ron vertelt ook duidelijk wat er allemaal zal gebeuren, welke installaties er allemaal nodig zijn. Je wordt direct een heel stuk gerustgesteld, heel wat stress minder. Dan de shoot zelf, ikzelf had geen ervaring met poses aannemen. Je wordt echt wel geholpen door Ron hierdoor. "
Het was een aangename, leuke ervaring en zeker ook voor mij een positieve nood is het extra zelfvertrouwen die de shoot mij heeft gegeven.

Dit vond Daisy ervan...

Een nieuwe maar heerlijke ervaring erbij. Ik vond naar de fotostudio rijden echt spannend. Maar eenmaal binnen was dat snel over. Fijne begeleiding tijdens het maken van de foto's! Ik vond het al bij al een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Dankjewel voor de mooie foto's! Ook namens m'n partner :-)

Dit vond Vicky ervan...

""Ik kijk terug op een leuke shoot bij Ron Alblas. Met zijn deskundigheid stuurt hij goed aan tot de perfecte pose en dit in combinatie met zijn creativiteit resulteert de shoot in een geslaagd eindresultaat. Ron gaf ook voldoende aandacht voor wat ik zelf voor ogen had. Kortom een topervaring!"
Bedankt voor opnieuw een geslaagde ervaring, erg leuk om de evolutie te zien in alle shoots! Vicky

Dit vond Maxime ervan...

Het was een totaal nieuwe ervaring voor mij. Ik vond het zeker spannend maar Ron heeft mij van in het begin op mijn gemak gesteld. Ik ben zeer goed begeleid geweest tijdens het maken van de foto's! De resultaten zijn prachtig. Ik vond het een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost.

Ik vond het een erg aangename ervaring en zou het zeker iedereen aanraden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost.

Dit vond Nathalie ervan...

"Het was voor mij een allereerste ervaring voor de lens. Ik was eerst wat onwennig, maar Ron stelde me snel op mijn gemak. "
Het werd een leuke shoot en het resultaat mag er echt wel wezen!
Thanks! Nathalie

Dit vond Magda ervan...

Vond het aanvankelijk vrij spannend want dit was mijn 1ste ervaring met boudoirfotografie. Door je professionele houding en uitleg over het verloop van de shoot kon mijn moment op een ontspannen manier verlopen. Er werd aandacht besteed aan wat ik in gedachten had en samen met jou creativiteit werden er heel wat mooie artistieke foto's gemaakt.

Het eindresultaat mag er zijn! Mijn man en ikzelf zijn heel tevreden. Bedankt Ron!

Dit vond Melissa ervan...

Ron is heel goed in sturen en uitleg geven, waardoor ik perfect wist wat ik moest doen. Ik heb me geen seconde ongemakkelijk gevoeld tijdens de shoot. Het resultaat deed me stralen en veel zelfzekerder voelen over mijn lichaam.
Heel blij dat ik het gedaan heb en dat ik voor Ron gekozen heb!

Dit vond Valerie ervan...

De ervaring tijdens de fotoshoot; Super!!
Ik voelde mij op mijn gemak. Ik kreeg duidelijke uitleg.
De resultaten: Wauw, Super!! Ben ik dat?
Ik deed de shoot samen met een vriendin en zou dat zeker nog eens doen, zeker en vast!

Het boost je zelfvertrouwen op!! Soms is het echt zoeken naar de juiste fotograaf. Ik vond Ron via social media, echt een kei!

Dit vond Hanne ervan...

Ik wou je nog eens bedanken voor de shoot gisteren! Ik vond het een hele unieke ervaring die inderdaad (tegen al mijn verwachtingen van mijzelf dan), heel vlot en helemaal in een professionele en relaxerende sfeer

Alvast heel erg bedankt voor deze kans, een boost voor mezelf:-)
Ik heb inmiddels mijn album thuis en nog extra een mooie canvas besteld :-)

Dit vond Karen ervan...

Super bedankt om me te helpen om dit item van mijn bucket-list aan te vinken. Ik vond het een hele leuke ervaring! Ik ben echt heel blij met de resultaten van de shoot!

Dankjewel voor de mooie grote foto ook!!!! Ik ben er heel blij mee, groetjes Karen!

Dit vond Lynn ervan...

Ik wou al lang iets doen met mijn gitaren maar wist niet waar te gaan.
Een vriendin was heel enthousiast over Ron en zei dat ik dat zeker doen moest.
En daar heb ik geen spijt van. Echt heel tof en professioneel!
Groetjes van Lynn
en nog eens bedankt voor de prachtige ervaring van de fotoshoot! .
ik hoop nogeens een zo'n shoot te kunnen doen!

Dit vond Stefanie ervan...

Ik kreeg een cadeaubon voor een shoot bij Ron Alblas. Na een korte mailing werd er snel een datum geprikt en ook al werd er meteen gevraagd welke richting de foto's uit mochten eventueel voorbeelden gevraagd en ook een foto van jezelf zodat hij ook wist wie hij voor zich ging hebben. Eenmaal aangekomen werd je meteen op je op je gemak gesteld. De shoot was aangenaam Ron gaf goeie aanwijzingen en was zeer professioneel. Ik voelde me comfortabel waardoor je net dat tikje meer durft te geven van jezelf. Met als resultaat een stapeltje prachtige foto's waar de puntjes waar ik me onzeker over voelde niet eens zichtbaar waren. mvg Stefanie

Dit vond Chelsea ervan...

Dikke merci voor de mooie foto's! Ik vond het een hele beleving die inderdaad mijn wensen volledig heeft beantwoord. Knusse studio... professionele sfeer... en met al de aanwijzingen was ik bijna direct op mn gemak!

Nogmaals heel erg bedankt!

Dit vond Melissa ervan...

Super bedankt voor de foto's!
Ik ben echt heel blij met de resultaten van de shoot! Snel de keuzes maken voor mijn album!

Dankjewel Ron!

FAQs - Veelgevraagd

Hoelang op voorhand boek ik mijn boudoirfotoshoot?

Als je een specifieke datum in gedachten hebt is het verstandig om toch 6 á 8 weken op voorhand je datum vast te leggen. Normaal is het inplannen van je Boudoirshoot mogelijk tot 6 maanden op voorhand. Korte termijn (op 2 of 3 weken) afspraken zijn vaak ook mogelijk.

Hoe boek ik mijn fotoshoot?

Je mag je fotoshoot boeken via diverse kanalen... Gewoon via de website/shop is prima. Bijvoorkeur gevolgd door contact via e-mail of telefoon. Dan hebben we al even een uitwisseling van gedachten en bespreken we je wensen en mogelijkheden.

Is dat in een fotostudio of moet ik zelf een hotelkamer of zoiets boeken?

Je wordt verwelkomt in onze ruime, comfortabele fotostudio te Houtem. Voorzien van alle gemakken en alle mogelijke apparatuur. Het is zeker ook mogelijk om een boudoirshoot op verplaasting te doen. In zo'n geval is een mooi gebouw of een ruime hotelkamer zeker een optie.

Wat kost een boudoirfotoshoot?

Het sessiebedrag is afhankelijk van de tijdsduur die je kiest. We adviseren de Premium Boudoirshoot 350 euro. Dan ben je zeker dat je al je wensen op een rustig tempo kunt realiseren. De All-In Boudoirdag is 895 euro (incl luxe fotoboek 30x30cm) De kortere shoots zijn zeker ook mogelijk, en natuurlijk net zo mooi! (vanaf 195 euro)

Hoeveel outfits breng ik mee voor mijn fotoshoot?

Typische (doorschijnende) boudoirkleding. Lingeriesetjes, bijpassende schoenen en/of laarzen. Accessoires & Sieraden. Voor de kortere shoot is 3 á 4 sets voldoende. De Premium Boudoirshoot is een 6 tot 8-tal setjes geen overbodige luxe! En voor de All-in Boudoirdag... geen limiet, we selecteren doorheen de dag welke setjes en welke stijl.

Ik weet niet of ik mijn foto's zou willen delen?

Het is natuurlijk fijn als zo je fier bent op de resulaten van je fotoshoot dat we jouw selectie mogen laten zien aan anderen die ook met soortgelijke boudoirgedachten rondlopen. Maar het zeker is geen enkel probleem als je kiest voor je privacy. Als we foto's gebruiken is dat uitsluitend nadat je hiervoor schriftelijk toestemming hebt gegeven.

Breng ik eigen accessoires mee naar de fotoshoot?

Kleding- en haar-accessoires & halskettingen en lichaamssieraden. Lifestyle attributen. Aan persoonlijke interesses gekoppelde items... Er is veel dat de sfeer van je foto's kan complementeren. Maak het gerust persoonlijk!

Hoelang duurt het als ik een bestelling doe?

Normaal is een bestelling gereed binnen de 14 dagen. De luxe albums kunnen iets langer duren. Deze worden volledig handmatig samengesteld in een passende lay-out.

Als ik boek moet ik dan direct het volledige bedrag betalen?

Het sessietarief is normaalgesproken volledig te voldoen bij boeking. Indien je graag in een paar termijnen betaald is dat zeker mogelijk. We bespreken dan een voorschot als bevestiging van boeking op de afgesproken fotoshootdatum. Voorafgaande de fotoshoot dient het volledige bedrag te zijn voldaan.

Mag ik iemand meebrengen naar mijn boudoirshoot?

Ja, zeker. Je mag gerust een vriendin meebrengen. Wees ervan bewust dat je ook in het bijzijn van je vriendin op je gemak gaat moeten kunnen zijn. Haar aanwezigheid/gezelligheid mag zeker niet in terughoudendheid naar de camera resulteren. Dat is tevens de reden dat je beter je echtgenoot/man/vriend nadien verrast!

Mijn vriendin wil ook een fotoshoot, kan dat gelijktijdig met mijn fotoshoot?

De fotoshoots zijn in principe individueel. Je mag gerust een vriendin meebrengen tijdens jouw shoot en je kan dan ook gerust meekomen als zij haar shoot doet. De opbouw van de shoot is belangrijk. Je wilt tenslotte het beste resultaat behalen.

Wat kan ik met mijn foto's doen? Welke producten zijn er beschikbaar?

De resulaten van je boudoirshoot zijn een zorgvuldige selectie van de opnamen die volledig, tot in de puntjes, zijn gecorrigeerd en nabewerkt. Deze kun je, tot levensgroot, vergroten op canvas of chromalux. Je kan er ook een schitterend Premium Album van laten maken. En natuurlijk tal van andere vormen van professionele afdrukken. Het is tenslotte een herinnering voor het leven!

Andere Vragen?

Een flink aantal veelgestelde vragen hebben we hierboven alvast getracht te beantwoorden. Het is natuurlijk goed mogelijk dat jouw vraag er niet bij staat. Heb je speciale wensen of ideeën, of ben je over bepaalde zaken onzeker? Geef ons toch zeker even de gelegenheid om je vragen of twijfels nader toe te lichten. Soms zijn er dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn geworden door de jarenlange ervaring met deze schitterende fotografiestijl, die bij jou toch vraagtekens zijn. Bel, mail... aarzel niet, en stel je vraag of leg uit wat het is dat eventueel je doet twijfelen of het iets voor je is. Stomme vragen bestaan niet! We zijn er om je een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden, met resultaten die er mogen zijn. We zullen er dan ook alles aan doen om zonder al te veel stress je wensen te realiseren.
Annuleringsbeleid je online boeking/betaling kun je tot 14 dagen na aankoop herroepen. Tenzij de fotoshoot binnen die 14 dagen heeft plaatsgevonden. Uitgezonderd bestelde Fotoboeken/Albums welke binnen enkele dagen in productie gaan.
Leveringsbeleid je fotoshootresultaten mag je gewoonlijk in twee tot drie weken na je fotoshoot tegemoet zien! Fotoboeken/albums en andere fotoproducten hebben een gemiddelde productietijd van 14 dagen.

© All rights reserved | Algemene Voorwaarden
Boudoir By Ron Alblas
Westmolenstraat 27
8630 Houtem - Veurne
0032 (0) 476 671 761