About

´

Award winning photographer

Dat klinkt wel tof 'award winning photographer'...
maar is zeker niet arrogant bedoeld... het is natuurlijk wel heel tof om twee maal je eigen naam terugvinden in de top tien van de worldwide photo exhibition in China.
Want in China zo hoog scoren met artistiek naakt is redelijk uniek...best een beetje fier :-)
De periodes met exposities zowel in Frankrijk als in Nederland en België zijn een beetje verdrongen door de digitalisering. Wel jammer dat toegankelijke expostities van naakte schoonheid niet veel meer gedaan worden. Het unieke van fysieke exposities heeft plaats gemaakt voor het massale digitale.... Gelukkig is de waardering voor de creativiteit en capaciteit om sensualiteit met de gepaste vrouwvriendelijkheid te vangen op camera wel alleen maar gegroeid.
Dat vind ik ook veel belangrijker dan willekeurig welke prijs, award of erkening. De boudoirfotografie is breder toegankelijk geworden, en de drempel steeds iets lager, en steeds meer mensen koesteren de wens om dit persoonlijk te beleven. En, eerlijk...de glimlach op het gezicht van iemand die de resultaten van haar fotoshoot voor het eerst ziet... Dat gun je iedereen! Daar kan geen Award tegenop :-)

Boudoir fotografie

Een kleine stap van kunst naar boudoir
- van schilderij naar foto op canvas
- van profielfoto naar portret zonder gêne
- een beleving voor het leven...Boudoir geeft je dat!

Boek jouw Boudoir Beleving

skills & ervaring

Of je nu een sensueel portret maakt of een artistiek naakt. Of je nu zoekt naar een mogelijkheid om je grenzen te verkennen of een plek om je ware zelf te kunnen uiten en laten vastleggen. Het is ons op het lijf geschreven.
De jarenlange ervaring achter de camera gaat je enorm helpen als je vóór de camera staat. Iedere tip is een stapje dichter, iedere aanwijzing een hulpzame leidraad, naar één van de meest onvergetelijke ervaringen van je leven.
Met als kers op de taart een tastbare herinnering aan je boudoir avontuur met een prachtig canvas aan je muur of een schitterend fotoboek met daarin jouw innerlijke ontdekkingsreis. Jij op je mooist...

Romina

Boudoirshoot in studio

Suyin

Studioshoot Boudoir

Hanna

Boudoir op verplaatsing